SandThumb.jpg

SandThumb.jpg

ArtStudioThumb.jpg

ArtStudioThumb.jpg

KoshinoThumb.jpg

KoshinoThumb.jpg

GordonThumb.jpg

GordonThumb.jpg

MOMAThumb.jpg

MOMAThumb.jpg

MobiusThumb.jpg

MobiusThumb.jpg

ForestThumb.jpg

ForestThumb.jpg

NorthBondiThumb.jpg

NorthBondiThumb.jpg

3DPrevisThumb.jpg

3DPrevisThumb.jpg

PROJECT LINKS

SAM_0271.JPG
SAM_0269.JPG
SAM_0268.JPG
SAM_0266.JPG
SAM_0265.JPG
SAM_0258.JPG
SAM_0257.JPG
SAM_0259.JPG
SAM_0299.jpg
Persp.jpg
North.jpg
East.jpg
South.jpg
West.jpg
AA.jpg
BB.jpg

The Studio

 

Located at the back of a large country-town block in Corowa, NSW, ‘The Studio’ uses a timber frame structure with Colorbond infill panels to echo the classic Australia shed.  The clerestory window allows diffuse natural light into the artist’s work space while the veranda and open entry allows natural airflow.

 

With pin-up walls and a panorama window the open plan workspace is usable for both the creation and display of work as well as easily convertible into a guest bedroom or granny flat.

 

© 2017 by Isaac Williams.