SandThumb.jpg

SandThumb.jpg

ArtStudioThumb.jpg

ArtStudioThumb.jpg

KoshinoThumb.jpg

KoshinoThumb.jpg

GordonThumb.jpg

GordonThumb.jpg

MOMAThumb.jpg

MOMAThumb.jpg

MobiusThumb.jpg

MobiusThumb.jpg

ForestThumb.jpg

ForestThumb.jpg

NorthBondiThumb.jpg

NorthBondiThumb.jpg

3DPrevisThumb.jpg

3DPrevisThumb.jpg

PROJECT LINKS

Plan.jpg
Site.jpg
North.jpg
East.jpg
South.jpg
West.jpg
AA.jpg
BB.jpg
CC.jpg
EE.jpg
FF.jpg
Program.jpg
Model2.jpg
Model1.jpg
Render1.jpg
Render2.jpg
Render3.jpg
Detail1.jpg

Koshino House Redesign

 

The design brief and site for Tadao Ando’s ‘Koshino House’ was used and redesigned for inclusive architecture focusing on design for accessibility, use by an aging population and changing family needs over the course of time.

 

The house was designed around a central pneumatic elevator platform that allows for vertical access while maintaining circulation.  Considerations were made for bathroom and kitchen fittings while the bedroom spaces were designed with movable walls to allow for adaptability of space.

 

 

© 2017 by Isaac Williams.